måndag 29 juni 2009

Hans Alfredson, 29 juni

Hans Alfredson var en av några få sommarpratare i år som jag verkligen såg fram emot. Han är och har alltid varit en enastående berättare.

Hur gick det då i Sommar i P1 då? Detta var den 12:e gången som Hans Alfredson sommarpratade, så han borde kunna det där med att sommarprata.

Hans pratar i år om resor, långa så väl som korta. Han berättar om en jordenruntresa tillsammans med Povel Ramel och om en ballongflygning i Gränna tillsammans med en röding och kille som kallades för Loppan.

Hans Alfredson hade kunna prata om precis vad som helst och det skulle ändå bli intressant och underhållande att lyssna till. Hans röst är som gjord för att berätta sagor och lustiga små anekdoter och han gör det på sitt eget mycket karakteristiska lite underfundiga vis.

Hans Alfredson är alltid väl värd att lyssnas till och så även denna gång. Detta var helt klart det bästa sommarprogrammet so far. Har dock inte lyssnat till Eric Bibb, men både mamma och pappa tyckte han var tråkig och Jespers recension var inte direkt översvallande positiv.

Innehåll
9 av 10
Berättarförmåga
10 av 10
Musikval
7 av 10
Totalupplevelse
9 av 10

Inga kommentarer:

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se