tisdag 21 juli 2009

Johan Lindeberg, 21 juli

Johan Lindeberg är modedesigner. När jag först såg namnet så kopplade jag korkat nog inte till märket han skapat, J. Lindeberg.

Det är mycket mode och kläder i detta sommarprogram, inte mitt intresse nummer 1. Johan Lindeberg berättar om sin väg till skapandet av märket J. Lindeberg, som gick via Diesels introduktion i Sverige och samma märkes dito i USA.

Programmet känns skrytigt. Mycket prat om flashiga märkeskläder, berömda människor och flyttar fram och tillbaka mellan Milano och New York. Nej, det här var inte alls så värst roligt. Tråkigt, då det har varit dagar i rad med alldeles utmärkta sommarprogram. Lyssna på dom istället.

Tilläggas bör att Johan Lindeberg har en av bättre musiklistorna i sitt program, om man bortser från en eller två låtar.

Innehåll
3 av 10
Berättarförmåga
5 av 10
Musikval
8 av 10
Totalupplevelse
4 av 10

2 kommentarer:

Anonym sa...

Johans program är samtidigt uppfriskande. Väldigt osvenskt med en skön och total distanslöshet. Vi har aldrig skrattat så mycket till ett sommarprogram. Håller med om musiken som var förvånansvärt bra minus Justin.

Jah Hollis sa...

Man kan ju tycka att det är "osvenskt" att humorbefriat och distanslöst sitta och skryta om sina egna framgångar i en och en halv timme. Men alla framgångssagorna, berättade efter Formulär 1A, i Sommar börjar kännas rätt unkna nu.

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se